کاریابی در آلمان بدون مدرک دانشگاهی

کاریابی در آلمان بدون مدرک دانشگاهی

کاریابی در آلمان بدون مدرک دانشگاهی

چنانچه شما پیش نیازهای اولیه را چون آشنایی با یک تخصص خاص ، داشتن پاسپورت، داشتن هزینه های زندگی، و دلیلی برای بازگردانده شدن نداشته باشید، قانونا قادر به اخذ این نوع اقامت خواهید بود.

در این حالت تخصص و سوابق کاری شما توسط بخش خاصی از وزارت بازرگانی ارزشیابی و معادل سازی می‌شود.

برای صدور این نوع ویزا رضایت اداره کار فدرال نیاز می باشد. تنها مدیران و محققان نیاز به تایید اداره کار ندارند.

در طول اقامت با این عنوان فرد اجازه کار تمام وقت داشته و پس از5 سال میتواند اقامت دائم بگیرد.

 



2 دیدگاه

  • زهرا

    سلام ميشه بيشتر توضيح بديد ك اين طرح دقيق شامل چه كسايي ميشه؟؟الان كسي ك مدرك تحصيلي نداره چطور ميتونه ويزاي كار بگيره؟؟مثلا كسي ك كارش لوله كشي و راننده ي دستگاه سنگينه

    • admin

      وزارت کار آلمان یک لیست از مشاغل مورد نیاز آلمان اعلام میکند که به PositivList معروف است. در صورتی که تخصص شما در این لیست باشد میتوانید به عنوان Skill Work درخواست ویزای کاری کنید. اما اثبات تخصص شما در اون رشته نیاز به مدارک فنی و حرفه ای یا سایر دوره های تخصصی دارد که تنها با ارائه به اتاق بازرگانی ایالت های آلمان پس از بررسی و تایید آنها، مورد قبول سفارت آلمان خواهد بود.
      برای مشاهده لیست مشاغل مورد نیاز آلمان به لینک زیر مراجعه کنید :

      بیشتر بخوانید : لیست مشاغل مورد نیاز آلمان

دیدگاهتان را بنویسید