کاریابی در آلمان بدون مدرک دانشگاهی

کاریابی در آلمان بدون مدرک دانشگاهی

کاریابی در آلمان بدون مدرک دانشگاهی

چنانچه شما پیش نیازهای اولیه را چون آشنایی با یک تخصص خاص ، داشتن پاسپورت، داشتن هزینه های زندگی، و دلیلی برای بازگردانده شدن نداشته باشید، قانونا قادر به اخذ این نوع اقامت خواهید بود.

در این حالت تخصص و سوابق کاری شما توسط بخش خاصی از وزارت بازرگانی ارزشیابی و معادل سازی می‌شود.

برای صدور این نوع ویزا رضایت اداره کار فدرال نیاز می باشد. تنها مدیران و محققان نیاز به تایید اداره کار ندارند.

در طول اقامت با این عنوان فرد اجازه کار تمام وقت داشته و پس از5 سال میتواند اقامت دائم بگیرد.

 



12 دیدگاه

  • مرتضی جوشقانی

    درود برشما دوست عزیز
    من متولد سال 1348 هستم و دارای مدرک تحصیلی پنجم ابتدایی و دیپلم فنی حرفه ای .
    مدت 8 ماهه که در المان با مشارکت یکی از دوستانم اقدام به فروش اینترنتی فرش ماشینی و تابلوفرش در المان و سایر کشورهای اروپا از طریق سایت دوستم نموده ام .اکنون با توجه با حجم فروش و استقبال عمومی خواهان گسترش دامنه فعالیتم در خصوص ایجاد یک یا چند نمایشگاه فرش ماشینی در کشورآلمان و کشورهای همجوار وایجاد یک انبار جهت دپو کردن مقداری زیاد فرش و سایر اجناس در المان هستم . شایان ذکر است که اینجانب هزینه های اجاره یک مغازه 200 متری را به همراه یک منزل بمدت یک سال و سایر هزینه هایی چون پول پیش مغازه و منزل و همچنین کمیسیون بنگاه رو میتونم پیش پرداخت نمایم . حجم اموالی را که ازطریق ایران نیز توسط یک یا دو تریلی ارسال میشه نیز حدودا 200 هزار یورو میباشد .
    سوال اینجانب از حضرتعالی این هستش که باتوجه به شرایط سنی و تحصیلی و شرایط سرمایه گذاری ایا امکان دریافت مجوز فعالیت در کشور المان را دارم یا خیر ؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    باتشکر از محبت شما

  • یحیی

    با سلام من فوق دیپلم فوریتهای پزشکی و 9 سابقه کار در فوریتهای پزشکی دارم و کارمند رسمی هستم و مدرک تحصیلی من در سایت آنابین اچ مثبته،، متاهل هم هستم آیا ویزای کاری برای من صادر میشه؟ یعنی راه داره؟ به خاطر اینکه فوق دیپلم هستم میگم،،، کارم درمانیه و گواهینامه رانندگی پایه دوم هم برا آمبولانس دارم،، آیا ویزای جستجوی کار میتونم بگیرم؟ متاهل هم هستم

  • وحدت مرادی

    با سلام و تقدیم احترام
    من مهندس عمران با 15 سال سابقه کاردر زمینه گاز و پتروشیمی هستم و همینطور 18 سال سابقه در زمینه امداد و نجات سازمان هلال احمر رو دارم و تمام دوره های تخصصی مربوطه به این فعالیتها رو گذراندم ،متاهل و دارای یک فرزند هستم و همسر عزیزم هم کارشناس حقوق هستند.
    در صورت امکان راهنمایی بفرمائید.با سپاس

    • admin

      با سلام
      با توجه به رشته شما امکان اخذ ویزای جستجوی کار و اقامت کاری برای شما وجود دارد. دو پارامتر مهم دانش زبان آلمانی و سن در این مورد اثرگذار می باشند که شما ذکر نکردید. پیشنهاد میکنیم از طریق لینک زیر رزومه و اطلاعات خود را برای کاریابی در آلمان ارسال کنید. کارشناسان ما در اسرع وقت بهترین گزینه ممکن برای مهاجرت به آلمان را به شما معرفی می کنند :

      ارسال رزومه و ارزیابی برای کاریابی در آلمان

  • Rezayi

    سلام،خسته نباشید…
    من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی حسابداری هستم…و ۵ سال سابقه کار دکوراسیون داخلی(نصب کاغذدیواری) رو دارم،ایا برای من هم امیدی برای مهاجرت هست و شرایطش چیه؟

    • admin

      با سلام، بهترین گزینه و راهکار برای شما اخذ پذیرش کارشناسی ارشد می باشد. شرکت اریکا امکان اخذ پذیرش در دانشگاه ههای آلمان در رشته هایی که نیاز به زبان آلمان ندارد را فراهم نموده است. برای اطلاعات بیشتر با تلفن های شرکت تماس بگیرید

  • نازنين زهرا

    با سلام…من كارداني رشته معماري در دانشگاه غير انتفاعي را گذراندم…و كارشناسي در رشته عكاسي تبليغاتي…13 سال هم است كه موسيقي (ويلن -سنتي)كار ميكنم و اجراهاي بسياري داشتم.مدرك زبان ندارم ولي تصميم خيلي جدي دارم كه مهاجرت كنم…نميدونم چ راهي بهتره يا كدوم كشور ب من ويزا راحت تر و با هزينه كمتر ميدن…سابقه كارهاي دفتري داشتم اما از بيمه پدرم ك بازنشسته نيرو مسلح است استفاده كردم….لطفا منو راهنمايي كنيد كه چطوري ميتونم ويزا كاري يا تحصيلي بگيرم …ممنون

    • admin

      با سلام، بهترین گزینه و راهکار برای شما اخذ پذیرش کارشناسی ارشد می باشد. شرکت اریکا امکان اخذ پذیرش در دانشگاه ههای آلمان در رشته هایی که نیاز به زبان آلمان ندارد را فراهم نموده است. شما در طول مدت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ضمن آموزش زبان آلمانی می توانید فرصت های کاری موجود بر حسب تخصص خود را مشاهده و نسبت به آن اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر با تلفن های شرکت تماس بگیرید

  • زهرا

    سلام ميشه بيشتر توضيح بديد ك اين طرح دقيق شامل چه كسايي ميشه؟؟الان كسي ك مدرك تحصيلي نداره چطور ميتونه ويزاي كار بگيره؟؟مثلا كسي ك كارش لوله كشي و راننده ي دستگاه سنگينه

    • admin

      وزارت کار آلمان یک لیست از مشاغل مورد نیاز آلمان اعلام میکند که به PositivList معروف است. در صورتی که تخصص شما در این لیست باشد میتوانید به عنوان Skill Work درخواست ویزای کاری کنید. اما اثبات تخصص شما در اون رشته نیاز به مدارک فنی و حرفه ای یا سایر دوره های تخصصی دارد که تنها با ارائه به اتاق بازرگانی ایالت های آلمان پس از بررسی و تایید آنها، مورد قبول سفارت آلمان خواهد بود.
      برای مشاهده لیست مشاغل مورد نیاز آلمان به لینک زیر مراجعه کنید :

      بیشتر بخوانید : لیست مشاغل مورد نیاز آلمان

دیدگاهتان را بنویسید