سئوال – از چه زمانی میتوان اقدام برای اخذ پذیرش نمود؟

جواب – زمانی که شما دانشجوی ترم آخر میباشید، میتوانید جهت ادامه تحصیل به خارج از کشور اقدام نمایید.

 

بیشتر بخوانید :  بخش پرسش و پاسخ های متداول کار، زندگی و تحصیل در آلمان 

 

سئوال –  آیا میتوان از بورس تحصیلی استفاده نمود؟

جواب – امکان استفاده از بورس تحصیلی وجود دارد ولی نوع دانشگاه، معدل فارغ التحصیلی، سال فارغ التحصیلی، سن و بسیاری از المانهای دیگر در اخذ بورس موثر میباشد.

 

سئوال –  حداکثر فاصله از تحصیل چه مدت میتواند باشد؟

جواب – حداکثر 4 سال. بعد از آن امکان اخذ پذیرش بسیار سخت میباشد.

 

سئوال –  هزینه تحصیل در اروپا تقریبا چقدر است ؟

جواب – هزینه تحصیل در اروپا در بسیاری از کشورها بسیار ارزان میباشد. گاها دانشگاهها تحصیل را برای دانشجویان رایگان در نظر گرفته اند. اما برخی از دانشگاهها در اروپا هزینه ای معادل 4 الی 8 هزار یورو دارند.

 

 سئوال – تا چه سنی میتوان برای ادامه تحصیل اقدام نمود؟

جواب –

برای مقطع لیسانس تا 22 سالگی

برای مقطع فوق لیسانس تا 28 سالگی

برای مقطع دکترا تا 35 سالگی

 

سئوال – در کدام کشورها تحصیل به زبان انگلیسی رایگان است؟

جواب – کشورهای آلمان، اتریش و برخی از دانشگاههای فرانسه ادامه تحصیل به زبان انگلیسی رایگان میباشد

 

سئوال – آیا بدون مدرک زبان میتوان برای دانشگاههای اروپا و آمریکای شمالی اقدام نمود؟

جواب – تقریبا تمامی دانشگاههای کانادا نیاز به مدرک زبان دارند. همچنین بسیاری از دانشگاههای ایالات متحده نیاز به مدرک زبان دارند ولی در برخی از دانشگاههای ایالات متحده میتوان اخذ پذیرش مشروط نمود.

در رابطه را اروپا باید گفت که تقریبا تمامی دانشگاههای اروپای غربی نیاز به مدرک زبان دارند، اما در کشورهای اروپای شرقی میتوان دانشگاههای را پیدا کرد که ارائه مدرک زبان اجباری نباشد.

استرالیا و نیوزلند نیز حتما نیاز به مدرک زبان دارند.

 

سئوال – چه نمره ای برای مدرک زبان مورد نیاز است؟

جواب – بستگی زیادی به رشته، مقطع تحصیلی و دانشگاه مورد نظر برای ادامه تحصیل دارد. بهتر است در این باره حتما با مشاور خود صحبت کنید.

 

سئوال – برای گرفتن ویزا چه معیارهایی وجود دارد؟

جواب –

1- پشتوانه مالی (برای هر کشور متفاوت است)

2- محل اقامت پیش بینی شده در کشور مقصد (گروه اریکا با توجه به امکانات خود در این کار میتواند متقاضی را همراهی نماید)

3- فرمها و مدارک به درستی و به ترتیب ارائه شود

4- رفتار متقاضی در زمان مراجعه به سفارت مناسب باشد

5- عکس مناسب

 

سئوال – آیا امکان دارد پذیرش تحصیلی گرفته شود ولی برای متقاضی ویزای تحصیلی صادر نگردد؟

جواب – بلی، پروسه دریافت پذیرش با پروسه دریافت ویزا کاملا متفاوت است. متقاضی اگر نتواند پرونده ویزای تحصیلی خود را بدرستی به سفارت ارائه دهد، امکان رد شدن ویزا وجود دارد. پروسه اخذ ویزا بسیار حساس میباشد و حتما باید قبل از آن با یک متخصص در این زمینه مشورت نمود.

 



دیدگاهتان را بنویسید