مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا…

          و اما چه مدارکی برای مهاجرت به کانادا لازمه؟
1.      در مرحله اول شما باید امتیاز لازم رو برای مهاجرت بدست آورده باشید ( در این زمینه در آینده بیشتر توضیح می دم).
2.      پر کردن فرمهای مربوط به مهاجرت.(میتونید این فرمها رو از لینکی که در سمت چپ وبلاگ هست دانلود کنید.
3.      550 دلار کانادا که باید موقع تحویل مدارک به ازای هر نفر به سفارت کانادا پرداخت کنید و در ازای اون فیش بگیرید.
 
کار شما در مرحله اول تموم شده و شما باید منتظر بمونین تا فایل نامبر یا همون شماره پروندتون از طرف سفارت به آدرستون ارسال بشه که معمولاً از چند هفته تا چند ماه طول می کشه. و باز هم منتظر می مونید تا شما رو برای مصاحبه دعوت کنن که معمولاً این مدت معمولاً چهار سال طول می کشه(شاید هم بیشتر).
در موقع مصاحبه از شما مدارکی رو که در موقع پرکردن فرمهای مهاجرت به کانادا ادعا کردین رو می خوان . بعدش افسر مهاجرت از شما سوالاتی رو می پرسه و شما باید افسر رو متقاعد بکنین که کانادا رو به چه دلایلی انتخاب کردین و می تونید با مهاجرتتون به کانادا برای اون کشور فرد مفیدی باشین.
همین!
البته باید بگم که اینها فقط برای مهاجرت به کانادا از طریق تخصصی هستش و اینکه این مراحلیه که من و همسرم باید طی کنیم. سعی می کنم در پستهای بعدی به انواع مهاجرت بپردازم ولی در اینجا می خوام به قسمتی از نوشته های دوست خوبم تهرانتویی که در وبلاگشون در مورد روشهای مهاجرت به کانادا نوشتن بردازم، امیدوارم بدردتون بخوره:
 



دیدگاهتان را بنویسید