ویزای تحصیلی دانشجو

ویزای تحصیلی دانشجو

ویزای تحصیلی دانشجو

 چنانچه موفق به اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای معتبر اروپایی شده اید اکنون برای ورود به آلمان حتما به ویزای تحصیلی نیاز خواهید داشت.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

برای ارائه درخواست صدور ویزای تحصیلی آلمان باید مدارک خاصی را به سفارت این کشور تحویل دهید، در ادامه لیستی از مدارک لازم به شما ارائه خواهد شد:

پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه و ارائه دو کپی از آن برای ثبت درخواست صدور ویزای تحصیلی آلمان ضروری ست.

گرفتن پذیرش تحصیلی و یا نامه رسمی مبنی بر بررسی درخواست صدور پذیرش تحصیلی و ارائه به سفارت آلمان.

گواهی پایان دوره ۳ سال تحصیلی متوسطه و پیش دانشگاهی با ریزنمرات به همراه ترجمه و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه و سفارت آلمان.برای متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس

ارائه گواهی پایان دوره دانشگاهی نیز برای متقاضیان کارشناسی ارشد لازم میباشد، ترجمه و اخذ کلیه تاییدیه های لازم برای این گواهی نیز الزامی ست.

فرم درخواست ویزا را از سایت سفارت دانلود نمایید و آن را با دقت پر کنید، برای ارائه درخواست اخذ ویزای تحصیلی آلمان وجود این فرم در دو نسخه در پرونده مدارک الزامی ست.

دو قطعه عکس رنگی 

از شناسنامه خود نیز دو عدد کپی تهیه کنید و به سفارت ارائه دهید.

اثبات تمکن مالی که یا باید در ایران و توسط متقاضی انجام پذیرد یا افراد متقاضی برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان میتوانند با ارائه یک ضمانت نامه از شخصی که در آلمان ساکن است این مرحله را پشت سر بگذارند.

هزینه صدور ویزای تحصیلی آلمان 75 یورو میباشد که حتما باید بصورت نقدی به سفارت پرداخت نمایید.

 مدارک سوابق شغلی نیز اگر موجود است حتما همراه مدارک به سفارت ارائه نمایید.

ارائه انگیزه نامه و زندگینامه نیز الزامی ست.

دقت کنید که بسته به شرایط ممکن است مدارک دیگری نیز از شما درخواست شود، در صورت مواجه شدن با چنین موردی به سرعت مدرک را ارائه کنید تا در روند صدور ویزای تحصیلی آلمان خللی وارد نشود.

در صورت داشتن هر گونه سوال و یا اگر نیاز به مشاوره داشتید حتما با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید . 

ویزای تحصیلی آلمان که توسط سفارت آلمان واقع در ایران صادر میگردد فقط ۳ ماه اعتبار دارد و دانشجو باید پس از ورود به کشور آلمان به اداره امور اتباع خارجی منطقه خود مراجعه و اقدام به تمدید ویزای خود نماید.

 

خدمات ما جهت اخذ ویزای دانشجویی آلمان :

گرفتن وقت سفارت آلمان در ایران

اخذ پذیرش تضمینی از دانشگاههای انگلیسی زبان در آلمان

رزرو خوابگاه یا آپارتمان برای شخص متقاضی

کمک در نگارش انگیزه نامه و زندگی نامه و سایر مدارک لازم و فرمها جهت ارایه به دانشگاههای آلمانی و سفارت آلمان

آمادگی برای روز مصاحبه سفارت

پیگیری اخذ ویزا و یا دفاع از درخواست ویزا توسطوکیل آلمانی

 اخذ وقت تایید مدارک از سفارت آلمان

 نمونه سوالات مصاحبه سفارت و دانشگاهها

 

خدمات پس از ورود متقاضی به آلمان درصورت درخواست متقاضی

استقبال در فرودگاه

 راهنمایی خرید لوازم اولیه زندگی در آلمان

 ثبت نام کلاس زبان  در آلمان

 ثبت نام در شهرداری

 راهنمایی و هماهنگی برای تبدیل ویزای اولیه سه ماهه تحصیلی به ویزای یکساله تحصیلی در اداره مهاجرت Ausländerbehörde

 گشایش حساب بانکی شخصی

 راهنمایی جهت خرید بیمه سلامتی دانشجویی معتبر

 راهنمایی و حمایت در جریان پروسه صدور ویزای پیوست به همسر و فرزندان متقاضی

حمایت وکیل آلمانی در جریان پروسه صدور ویزای پیوست به همسر و فرزندان متقاضی (در صورت درخواست متقاضی)