ویزای کارآفرینی آلمان

ویزای کارآفرینی آلمان

ویزای کارآفرینی آلمان

طبق قوانین اقامتی کشور آلمان، هر شخصی‌ با هر ملیت و نژادی  می‌‌تواند  دارای شرکت و کسب و کار در آلمان باشد، ولی‌ مدیر اجرایی این شرکت، اگرفاقد اقامت آلمان باشد،نمی تواند رسما فعالیت تجاری انجام داده و باید برای اخذ اقامت این کشور  اقدام نماید. همچنین سایر صاحبان شرکت (سهامداران) نیز اگر چنانچه تمایل به حضور در آلمان و انجام کارهای اجرایی دارند می‌‌بایست برای اخذ اقامت آلمان اقدام نمایند. به این نوع اقامت، اقامت از نوع خویش فرما گفته می‌‌شود. (Aufenthaltserlaubnis für selbständige Tätigkeit)

اقامت اولیه از نوع خویش فرما محدود به یک دوره ۳ ساله می‌‌باشد. چنانچه پس از این مدت، پروژه کاری موفقیت آمیز بود، شخص صاحب کسب و کار قادر به ارائه درخواست رسمی‌ برای اخذ اقامت دائم (Niederlassungserlaubnis) می‌‌باشد.

هلدینگ اریکا در زمینه ثبت شرکت خدمات گسترده ای را ارائه می نماید. این خدمات شامل مشاوره های اولیه، نگارش Business Plan ( طرح تجاری)، اخذ وقت دفتر اسناد رسمی برای ثبت شرکت در آلمان، هماهنگی های لازم و پیگیری و اخذ وکیل جهت گرفتن ویزا و اجازه اقامت و نیز مشاوره های لازم در آلمان برای شروع کار شرکت ها از جمله اجاره دفتر، استخدام کارمند، مشاور مالیاتی و حقوقی می باشد.