گرفتن وقت فوری سفارت آلمان

گرفتن وقت سفارت آلمان

تمام افراد ایرانی که قصد سفر و یا مهاجرت به کشور آلمان را دارند باید حتما از طریق سفارت آلمان در ایران اقدام نمایند. در صورتی که قصد سفر به اتحادیه اروپا را دارید باید حتما در خواست ویزای شینگن کنید و در روز مقرر تعیین شده از طرف سفارت مدارک مورد نیاز خود را به سفارت و آفیسر ارائه نمایید.

در زمان ارائه مدارک خود به سفارت حتما و حتما باید نشان دهید که شما قصد بازگشت به ایران را دارید. بنابراین کامل و جامع بودن مدارک تحویلی به سفارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. باید این نکته در نظر داشته باشید که حتی یک اشتباه کوچک در ارائه مدارک و تکمیل نادرست فرم ها و همچنین بی دقتی برای پاسخ به سوالات مطرح شده باعث می شود که شانس شما را برای دریافت ویزا کم کند.

بیشتر بخوانید: همه چیز در مورد سفارت آلمان 

وقت سفارت آلمان

همانطور که قبلا گفته شد شما باید مدارکی ارائه دهید که به طور کامل نشان دهد شما در وقت مقرر تعیین شده آلمان را ترک خواهید کرد. نشان دادن توان مالی شما یکی از این راه ها است که نشان دهنده توان مالی شما برای هزینه ها مربوط به سفر خود را دارید. توجه داشته باشید کامل بودن مدارک شما در زمان ارائه به سفارت شانس شما را برای اخذ ویزای مورد نظر بیشتر می کند.

گرفتن وقت فوری سفارت آلمان

همانطور که قبلا گفته شد تمامی مراحل ثبت نام شما برای دریافت هر گونه روادید (ویزا) فقط و فقط از طریق اینترنت انجام می شود. پس از مراجعه حضوری به سفارت برای دریافت وقت خودداری نمایید.

خرید وقت فوری سفارت آلمان

با توجه به مشکلاتی که در سال 2016 بوجود آمده بود سفارت آلمان در تهران از حدود یکسال پیش  پروسه تعیین وقت را از طریق تغییر نرم‌افزارهای مربوطه بهبود داده است. لذا به هیچ وجه امکانخرید وقت سفارت از لحاظ فنی وجود ندارد. چون سفارت آلمان در تهران با استفاده از سیستم وقت‌دهی الکترونیک ویزا این امکان را فراهم کرده تا تمامی متقاضیان از طریق یک ثبت‌نام اولیه و ساده بتوانند تقاضای وقت مصاحبه خود را ثبت کنند. 
پس آگاه باشید که در حال حاضر هیچ گونه شرایطی برای خرید وقت فوری سفارت آلمان وجود ندارد و مراقب وعده های تو خالی  موسسات و آژانس‌های نامعبتر باشید.

اشتباهات رایج در ارائه مدارک به سفارت آلمان

در زیر قصد داریم بسیاری از اشتباهات رایج که باعث رد شدن و یا عدم پذیرش درخواست شما می شود را بررسی نماییم.

  • فرم درخواست قدیمی و یا به صورت کامل پر نشده باشد.
  • بیمه درمان مسافرتی با طول زمان مسافرت همخوانی نداشته باشد.
  • پرینت تراکنش های بانکی به صورت لاتین نباشد.
  • بیمه درمانی مسافرتی ارائه نگردد و یا دارای اعتبار در تمام کشورهای شنگن نباشد.
  • تاریخ مورد نظر سفر با بلیط، رزرو پرواز و یا بیمه درمانی مسافرتی و یا بازه زمانی دعوتنامه همخوانی نداشته باشد.
  • گذرنامه (پاسپورت) ارائه شده، توسط صاحب آن امضاء نشده باشد.
  • تمامی مدارک ارائه شده باید یه ترتیب ارائه شده و به صورت کامل به باجه مورد نظر تحویل داده شود. تمامی کپی ها باید در اندازه A4 تحویل داده شود. این موضوع حتی شامل مدارکی هستند که اندازه اصل آن ها از اندازه A4 کوچکتر هستند نیز می باشد.

طولانی بودن وقت سفارت آلمان

ممکن است به علت بالا بودن درخواست و مشغول بودن بخش ویزا، زمان انتظار برای دریافت وقت مصاحبه، مخصوصا در فصل تابستان و تعطیلات عید هفته ها به طول انجامد. بنابر این سفر خود را با در نظر گرفتن زمان کافی پیش از آن برنامه ریزی کنید. در نظر گرفتن موارد استثنایی تنها در شرایط  بسیار اضطراری امکان پذیر هستند

مدارک عمومی لازم جهت ارائه به سفارت آلمان

  • اصل گذرنامه که حداقل دارای 2 صفحه خالی باشد
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست روادید که به صورت کامل تکمیل و امضاء شده باشد. (عکس پس زمینه سفید به ابعاد 45 میلیمتر در 35 میلیمتر)
  • مدارک معتبر برای وجود بیمه مسافرتی
  • کپی تمام روادیدهای متقاضی در پنج سال گذشته به همراه مهرهای مربوطه
  • تائیدیه سفر، بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز
  • رزرو هتل و یا تائیدیه محل اقامت
  • مدارکی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی
  • پرینت تراکنش های حساب بانکی برای سه ماه گذشته
  • شناسنامه (مدرک شناسایی جهت نشان دادن وابستگی خانوادگی)

در صورتی که نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید لطفا از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید. هلدینگ اریکا هیچگونه رابطه غیرقانونی با سفارت نداشته و تنها از طریق مشاوره صحیح و اطلاع از قوانین و رویه ها موفق به حصول نتیجه قطعی میگردد.