ویزای شنگن آلمان

امتیاز 0، مفید
0 نظر
70 مشاهده
بر اساس اطلاعاتی که سفارت آلمان منتشر کرده تا زمانی که هویت دعوت کننده و دعوت شونده بدون شک قابل ...
  • پشتیبان پرسیده شده 2 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 1 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
72 مشاهده
سفارت آلمان معمولا دعوت نامه های رسمی برای ویزای شنگن را تا شش ماه پس از صدور قبول می کند.
  • پشتیبان پرسیده شده 2 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 1 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
101 مشاهده
بله. میزبان شما به اداره امور اتباع خارجی در آلمان اعلام می کند که اقامت برای چه زمانی(یک تا چهار...
  • پشتیبان پرسیده شده 2 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 1 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
74 مشاهده
بله. ولی طبق دعوتنامه رسمی تنها 90 روز اول اقامت شما در آلمان تضمین مالی شده است. برای زمان باقی ...
  • پشتیبان پرسیده شده 2 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 1 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
68 مشاهده
دعوتنامه رسمی (تعهدنامه) تضمین مالی هزینه های زندگی فردی با تابعیت دیگر میباشد که اثبات وجود شرای...
  • پشتیبان پرسیده شده 2 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 1 ماه قبل
نمایش 5 نتیجه