ویزای شنگن آلمان

امتیاز 0، مفید
0 نظر
153 مشاهده
اگر نتوانید به دلایل فنی فرم اخذ ویزای آلمان را به صورت آنلاین پر کنید، می‌توانید به صورت دستی ای...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
146 مشاهده
فقط پاسپورت‌های معتبر سالمی که به صورت دستی امضا شده‌اند (برای متقاضیان بالای 18 سال) باید ارسال ...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
138 مشاهده
فرم تقاضای اخذ ویزای آلمانی را به زبان آلمانی و یا انگلیسی پر کنید.
امتیاز 0، مفید
0 نظر
181 مشاهده
امتیاز 0، مفید
0 نظر
148 مشاهده
مطابق اطلاعیه ویزامتریک، امکان پرداخت بیش از مقدار تعیین شده توسط قانون برای ارزیابی مدارک جهت صد...
  • Ali Moghimi پرسیده شده 4 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
151 مشاهده
ارسال مدارک صرفا در زمان و روز رزرو شده امکان‎‌پذیر است. تعیین وقت از طریق سیستم تعیین وقت آنلاین...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
129 مشاهده
متقاضیان ویزای آلمانی که نابالغ هستند، باید تمام مدارک مورد اشاره در لیست ارائه شده توسط سفارت آل...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
145 مشاهده
اگر شما مدت زمان زیادی را در کشور آلمان نسبت به سایر کشورهای شنگن در طول سفر خود سپری کنید، می‌تو...
  • Ali Moghimi پرسیده شده 4 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
125 مشاهده
هر کسی که در ایران اقامت قانونی دارد و مقصد سفر او کشور آلمان می‌باشد، می تواند در ویزامتریک درخو...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
145 مشاهده
سفارت آلمان تصمیمات متفاوتی متناسب با شرایط خاص اتخاذ می‌کند. لیست مدارک مورد نیازی که برای اخذ و...
امتیاز 1، مفید
0 نظر
148 مشاهده
همان ویزای شنگن است که یک یا چند سال (حداکثر 5 سال) اعتبار دارد و اجازه اقامت حداکثر سه ماه در یک...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
132 مشاهده
هدف از سفر متقاضی ویزا (برای مثال سفر به منظور تجارت صورت می‌گیرد) میزان تمایل متقاضی ویزا برای ...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
132 مشاهده
هزینه ویزای شنگن آلمان برابر 60 یورو می‌باشد. اما هزینه ویزای شنگن برای کودکان زیر 6 سال رایگان و...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
111 مشاهده
برای ویزای شنگن آلمان، فرآیند بررسی مدارک متقاضی توسط سفارت آلمان به طور متوسط 15 روز طول می‌کشد.
امتیاز 0، مفید
0 نظر
172 مشاهده
زمانی که برای اخذ ویزای آلمان جهت دیدن خانواده و یا دوست خود اقدام می‌کنید، نیاز است دعوت‌نامه‌ غ...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
108 مشاهده
بله، میزبان شما در آلمان باید مدت زمان اقامت شما در آلمان (از یک تا چهار سال) را به مرکز صدور مجو...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
145 مشاهده
سفارت آلمان قبل از صدور ویزا، هرگونه اظهارنامه ارائه شده توسط متقاضی را بررسی می کند که در صورت ل...
  • Ali Moghimi پرسیده شده 4 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
130 مشاهده
یک دعوت نامه برای یک شهروند کشور ثالث برای تضمین هزینه های زندگی اش در آلمان صادر می شود و همانطو...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
224 مشاهده
بر اساس اطلاعاتی که سفارت آلمان منتشر کرده تا زمانی که هویت دعوت کننده و دعوت شونده بدون شک قابل ...
  • پشتیبان پرسیده شده 6 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 5 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
211 مشاهده
سفارت آلمان معمولا دعوت نامه های رسمی برای ویزای شنگن را تا شش ماه پس از صدور قبول می کند.
  • پشتیبان پرسیده شده 6 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 5 ماه قبل
نمایش 1 - 20 از 23 نتیجه