آیا می توانم درخواست ویزای شنگن چند ساله آلمان را با یک دعوتنامه رسمی بدهم؟

0
0

بله. میزبان شما به اداره امور اتباع خارجی در آلمان اعلام می کند که اقامت برای چه زمانی(یک تا چهار سال) در نظر گرفته شده است و درخواست میکند که در دعوت نامه رسمی به آن اشاره شود.
بدین ترتیب تضمین مالی اقامت در آلمان برای کل این زمان وجود دارد.
چنانچه اداره امور اتباع خارجی دعوت نامه رسمی را فقط برای مدت کوتاه تری قبول کند، شما (درخواست کننده) باید مدارک مالی اضافه تری درباره وضعیت اقتصادی خود ارائه کنید. در اینجا حسابهای مالی سه یا شش ماه گذشته مناسب می باشند که نشان می دهند شما ماهانه چقدر درآمد دارید و اینکه اقامت بلند مدت در آلمان را می توانید تقبل کنید.

نمایش 0 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید