آیا می توان برای ویزای طولانی مدت (چند ساله) آلمان با داشتن دعوت نامه اقدام کرد؟

0
0

بله، میزبان شما در آلمان باید مدت زمان اقامت شما در آلمان (از یک تا چهار سال) را به مرکز صدور مجوز برای خارجی‌ها گزارش دهد و در دعوت‌نامه برای گرفتن ویزا به این مورد اشاره کند.

با انجام این کار، تضمین مالی تمام دوره اقامت شما در آلمان برعهده میزبان خواهد بود.

اگر مرکز صدور مجوز برای اقامت، دعوت نامه را تنها برای اقامت کوتاه مدت در آلمان بپذیرد، شما باید مدرارک اضافی مانند صورتحساب های بانکی  در سه تا شش ماه گذشته خودتان، که منبع و میزان درآمد ماهیانه و همچنین توان مالی شما را نشان دهد، ارائه کنید.

نمایش 0 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید