اصل مدرک خود را از دانشگاهم دریافت نکرده ام. آیا می توانم مدارک جایگزینی (کپی، تائیدیه دانشگاه و غیره) ارائه کنم؟

1
0

لطفا درک کنید که سفارت آلمان و اداره امور اتباع خارجی مربوطه در آلمان برای بررسی درخواست ویزای تحصیلی شما مدارک اصل را جهت بررسی مدارج علمی شما لازم دارند. این مدارک باید به زبان آلمانی و یا انگلیسی ترجمه شده باشد و توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده باشند. چنانچه شما لیسانس و یا فوق لیسانس خود را به تازگی به پایان رسانده باشید و مدارک آن هنوز حاضر نباشد، تائیدیه دانشگاه کفایت می کند.

نمایش 0 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید