اعتبار پاسپورت‌ مناسب برای دریافت ویزای شنگن آلمان چگونه است؟

0
0

فقط پاسپورت‌های معتبر سالمی که به صورت دستی امضا شده‌اند (برای متقاضیان بالای 18 سال) باید ارسال شوند. علاوه بر این مطابق با قوانین ویزا، ویزاهای شنگن تنها برای متقاضیانی صادر می‌شود که پاسپورت آن‌ها:

  • برای حداقل 3 ماه بعد از سفرشان معتبر باشد.
  • در طول 10 سال اخیر صادر شده باشد.
  • حداقل دارای 2 صفحه‌ی خالی و سالم برای برچسب ویزا باشد. اگر ویزا برای یک فرزند کوچک ثبت شده در پاسپورت والدینش صادر شده باشد، پاسپورت والدین باید یک صفحه خالی اضافی و بدون علامت (برای برچسب ویزا) برای هر فرزند داشته باشد.
نمایش 0 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید