تا چه زمانی دعوت نامه رسمی ویزای شنگن آلمان اعتبار دارد؟

0
0

سفارت آلمان معمولا دعوت نامه های رسمی برای ویزای شنگن را تا شش ماه پس از صدور قبول می کند.

نمایش 0 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید