دعوتنامه ای که گرفتم، تنها 90 روز اعتبار دارد، اما من درخواست ویزای دوساله آلمان دارم، آیا این امکان دارد؟

0
0

بله. ولی طبق دعوتنامه رسمی تنها 90 روز اول اقامت شما در آلمان تضمین مالی شده است. برای زمان باقی مانده از ویزای درخواست شده شما باید مدارک اضافه تری مبنی بر تمکن مالی ارائه نمایید. در اینجا حسابهای مالی سه ماه گذشته مناسب می باشند که نشان می دهند شما ماهانه چقدر درآمد دارید و اینکه اقامت بلند مدت در آلمان را می توانید تقبل کنید.

نمایش 0 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید