سابقه کاری برای ویزای جستجو کار آلمان

0
0

با سلام و عرض خسته نباشد

می خواستم بدانم که حداقل سابقه کاری لازم برای دریافت ویزای جست و جو کار آلمان چقدر می باشد ؟

سوال دوم این که آیا رشته های عمران و معماری جز مشاغل مورد نیاز آلمان محسوب می گردند ؟

با تشکر

  • عرفان پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین ویرایش 2 ماه قبل
0
0

با اینکه داشتن سابقه کاری می تواند مزیتی رقابتی بین سایر داوطلبان یک موقعیت شغلی باشد ولی کارجویان بسیاری هم بوده اند که شروع زندگی کاری آنها در آلمان بوده است. بنابراین بر روی نقاط قوت خود کار کنید و با کار کردن بر روی سوالات منتشر شده برای جلسات مصاحبه کاری سعی نمایید تا خود را یک نیروی کاری با قابلیت یادگیری بالا نشان دهید.

در زمینه رشته تحصیلی عمران نیز باید بگویم که این رشته نیز از بازار کار نسبتا خوبی برخوردار است و کار جویان بسیاری در این زمینه موفق به کاریابی و شروع یک زندگی جدید در آلمان شده اند.

نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید