مدرک مبنی بر اثبات خویشاوندی جهت اخذ ویزای آلمان از طریق دعوت‌نامه چیست؟

0
0

سفارت آلمان قبل از صدور ویزا، هرگونه اظهارنامه ارائه شده توسط متقاضی را بررسی می کند که در صورت لزوم، رابطه خویشاوندی بین دعوت کننده و متقاضی ویزا نیز شامل این بررسی می‌شود. متقاضی ویزای آلمان می‌تواند گواهی تولد یا ازدواج را به عنوان مدرکی برای اثبات خویشاوندی خود ارائه دهد. برای مثال برای اثبات رابطه  خواهر و برادری بین فرستنده دعوت‌نامه و متقاضی ویزای آلمان، ارائه مدرکی که نشان می‌دهد از یک پدر و مادر مشترک متولد شده‌اند، کفایت می‌کند.

نمایش 0 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید