ویزای یک ساله یا چند ساله آلمان چیست؟

0
0

همان ویزای شنگن است که یک یا چند سال (حداکثر 5 سال) اعتبار دارد و اجازه اقامت حداکثر سه ماه در یک بازه‌ی زمانی شش ماهه را می‌دهد. دارنده این نوع ویزا امکان  چندین مرتبه ورود به کشور آلمان  را دارد. این قوانین مطابق با قانون‌گذاری پارلمان اروپا ( No. 810/2009) و کنسول اروپا در تاریخ 13 جولای سال 2009 می‌باشد.

مطابق بند 2 ماده 24 قانون ویزا، اگر متقاضی اخذ ویزای آلمان، اثبات کند که به دلایلی نیاز به تعداد زیاد سفر به محدوده‌ی شنگن دارد، ویزای ورود به آلمان از نوع چند بار ورود برای دوره طولانی مدت صادر می شود.

همچنین مطابق بند 2 ماده 24قانون ویزا، ویزای یک ساله یا چند ساله آلمان زمانی صادر می‌شود که متقاضی ویزای آلمان مورد اطمینان بودن خود را به سفارت آلمان به ویژه در مورد ویزای قبلی نشان دهد.

مطابق قانون ویزا، بعد از  اخذ ویزای شنگن آلمان، مدت اقامت حداکثر90 روز می‌باشد. این 90 روز در طول بازه 6 ماهه محاسبه می‌شود.

نمایش 0 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید