امتیاز 0، مفید
0 نظر
182 مشاهده
سفارت آلمان قبل از صدور ویزا، هرگونه اظهارنامه ارائه شده توسط متقاضی را بررسی می کند که در صورت ل...
  • Ali Moghimi پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 5 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
129 مشاهده
بله، میزبان شما در آلمان باید مدت زمان اقامت شما در آلمان (از یک تا چهار سال) را به مرکز صدور مجو...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
244 مشاهده
سفارت آلمان معمولا دعوت نامه های رسمی برای ویزای شنگن را تا شش ماه پس از صدور قبول می کند.
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
147 مشاهده
با عرض سلام-من 35 سالمه و لیسانس حسابداری هستم و 1 فرزند 4 ساله دارم میخواستم برای مهاجرت به آلما...
  • مهتاب رئیسی پرسیده شده 4 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
107 مشاهده
حداقل سطح زبان آلمانی مورد نیاز برای کاریابی پرستاران چه سطحی است؟  
  • مصطفی سرلک پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
242 مشاهده
خیر، این مبلغ مربوط است به هزینه امور اداری بررسی درخواست ویزای شما در سفارت آلمان و ارتباطی به ت...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
128 مشاهده
سلام. میخواستم راهنمایی کنید که اگر سابقه کار و تحصیل در صنایع چوب داشته باشم امکان کاریابی در کش...
  • بهناز جاویدان پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
89 مشاهده
سلام .برای پذیرش در مقطع کارشناسی داشتن دانش زبان انگلیسی کافی است یا زبان آلمانی هم مورد نیاز است؟
  • مصطفی مهرپور پرسیده شده 2 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 2 ماه قبل
امتیاز 1، مفید
0 نظر
459 مشاهده
زمانیکه شما با ویزای تحصیلی آلمان  اقدام به تحصیل می کنید، می توانید همسر و فرزندان خردسال (زیر س...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
228 مشاهده
بله. ولی طبق دعوتنامه رسمی تنها 90 روز اول اقامت شما در آلمان تضمین مالی شده است. برای زمان باقی ...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
136 مشاهده
آیا برای اخذ تاییدیه مدارک تحصیلی از ZAB ، ارسال اصل مدارک لازم هست؟
  • سحر خوبیار پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
160 مشاهده
هزینه ویزای شنگن آلمان برابر 60 یورو می‌باشد. اما هزینه ویزای شنگن برای کودکان زیر 6 سال رایگان و...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
318 مشاهده
اگر ایمیل دوم را که حاوی روز و ساعت وقت سفارت آلمان برای شما است را دریافت و در آن به جای تایید ب...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
121 مشاهده
اگر کسی لیسانس رشته های مربوط به مدیریت را نداشته باشد آیا امکان تحصیل در رشته MBAدر آلمان وجود د...
  • مریم نبی پور پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
91 مشاهده
میخواستم بدونم آیا برای گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی در رشته  MBA داشتن سابقه کاری الزامی است؟
  • سارا رجبی پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 2 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
250 مشاهده
بر اساس اطلاعاتی که سفارت آلمان منتشر کرده تا زمانی که هویت دعوت کننده و دعوت شونده بدون شک قابل ...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
162 مشاهده
هدف از سفر متقاضی ویزا (برای مثال سفر به منظور تجارت صورت می‌گیرد) میزان تمایل متقاضی ویزا برای ...
امتیاز 1، مفید
0 نظر
241 مشاهده
لطفا درک کنید که سفارت آلمان و اداره امور اتباع خارجی مربوطه در آلمان برای بررسی درخواست ویزای تح...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
140 مشاهده
سلام ، آیا در رشته تحصیلی MBA میشه بدون زبان آلمانی، بدون محدودیت سنی و یا فارغ از رشته تحصیلی خا...
  • Ali Moghimi پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
118 مشاهده
سلام -شرایط حقوق برای کار دانشجویی ساعتی چقدر هست؟
  • فاطمه حسنی پرسیده شده 4 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
نمایش 1 - 20 از 65 نتیجه