امتیاز 0، مفید
0 نظر
346 مشاهده
در چنین مواردی که با ایمیل اشتباه ثبت نام کرده اید. لطفاً از طریق ایمیل با ارسال تصویر گذرنامه خو...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
245 مشاهده
اگر نتوانید به دلایل فنی فرم اخذ ویزای آلمان را به صورت آنلاین پر کنید، می‌توانید به صورت دستی ای...
  • میهمان پرسیده شده 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
237 مشاهده
مطابق اطلاعیه ویزامتریک، امکان پرداخت بیش از مقدار تعیین شده توسط قانون برای ارزیابی مدارک جهت صد...
  • میهمان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
189 مشاهده
بله، میزبان شما در آلمان باید مدت زمان اقامت شما در آلمان (از یک تا چهار سال) را به مرکز صدور مجو...
  • میهمان پرسیده شده 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
380 مشاهده
بله. میزبان شما به اداره امور اتباع خارجی در آلمان اعلام می کند که اقامت برای چه زمانی(یک تا چهار...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
213 مشاهده
سلام و خسته نباشید .آیا دانشگاههای آلمان مدرک کارشناسی دانشگاه علمی و کاربردی ایران رو قبول دارند؟
  • محمد مهدوی پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 1، مفید
0 نظر
320 مشاهده
لطفا درک کنید که سفارت آلمان و اداره امور اتباع خارجی مربوطه در آلمان برای بررسی درخواست ویزای تح...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
220 مشاهده
فقط پاسپورت‌های معتبر سالمی که به صورت دستی امضا شده‌اند (برای متقاضیان بالای 18 سال) باید ارسال ...
  • میهمان پرسیده شده 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
200 مشاهده
سلام.آیا با خرید ملک در کشور آلمان امکان گرفتن اقامت وجود دارد؟  
  • محسن زارعی پرسیده شده 6 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 6 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
245 مشاهده
با سلام .34 سال سن دارم و متاهل هستم آیا می توانم از طریق تولد فرزندم درخاک آلمان اقامت دائم این ...
  • الهه بیاتی پرسیده شده 6 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 6 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
195 مشاهده
میخواستم بدونم در کشور آلمان پس از تحصیل در رشته MBA میشه اقامت گرفت یا اینکه بعد از اتمام تحصیل ...
  • رویا بخشایش پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 5 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
987 مشاهده
سلام مدرک علوم آزمایشگاهی(لیسانس) دارم و قصد مهاجرت به آلمان برای کار را دارم (به همراه شوهر و فر...
  • behnan.falahatkar پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 8 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
153 مشاهده
میخواستم بدونم آیا برای گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی در رشته  MBA داشتن سابقه کاری الزامی است؟
  • سارا رجبی پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
161 مشاهده
سلام -من فارغ التحصیل رشته کشاورزی هستم اگه بخوام ارشد رشته MBA رو ادامه بدهم، آیا باید مدرک GMAT...
  • فاطمه رستمی پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
180 مشاهده
من یادگیری زبان آلمانی  برام خیلی سخته ولی آیلتس 6.5 زبان انگلیسی دارم، قصد ادامه تحصیل در مقطع ا...
  • ل.قاسمی پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 5 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
266 مشاهده
با سلام.ارشد مکانیک هستم و موفق به دریافت ویزای جستجوی کار آلمان شدم در صورتیکه طی 6 ماه نتونم کا...
  • مهرزاد کیا پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
167 مشاهده
سلام .بنده فارغ التحصیل رشته برق از دانشگاه آزاد هستم و مایل به ادامه تحصیل در رشته مدیریت هستم، ...
  • فاطمه جلیلی پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
223 مشاهده
با سلام.آیا امکان کار کردن در کشورهای حوزه اتحادیه اروپا با ویزای تحصیلی کشور آلمان وجود دارد؟
  • کتایون مهین ترابی پرسیده شده 6 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 5 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
226 مشاهده
اگر شما مدت زمان زیادی را در کشور آلمان نسبت به سایر کشورهای شنگن در طول سفر خود سپری کنید، می‌تو...
  • میهمان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
327 مشاهده
بر اساس اطلاعاتی که سفارت آلمان منتشر کرده تا زمانی که هویت دعوت کننده و دعوت شونده بدون شک قابل ...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
نمایش 1 - 20 از 65 نتیجه