امتیاز 0، مفید
987 مشاهده
سلام مدرک علوم آزمایشگاهی(لیسانس) دارم و قصد مهاجرت به آلمان برای کار را دارم (به همراه شوهر و فر...
  • behnan.falahatkar پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 8 ماه قبل
امتیاز 1، مفید
0 نظر
556 مشاهده
زمانیکه شما با ویزای تحصیلی آلمان  اقدام به تحصیل می کنید، می توانید همسر و فرزندان خردسال (زیر س...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
420 مشاهده
اگر ایمیل دوم را که حاوی روز و ساعت وقت سفارت آلمان برای شما است را دریافت و در آن به جای تایید ب...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
414 مشاهده
زمانی که برای اخذ ویزای آلمان جهت دیدن خانواده و یا دوست خود اقدام می‌کنید، نیاز است دعوت‌نامه‌ غ...
  • میهمان پرسیده شده 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
407 مشاهده
شخص دعوت کننده می تواند یک متن حمایتی بنویسد و برای شما ارسال نماید و شما این نامه را به اعتراض خ...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
390 مشاهده
امتیاز 1، مفید
0 نظر
382 مشاهده
چنانچه ابلاغیه رد درخواست ویزای آلمان حاوی تذکر حقوقی باشد (معمولا فقط برای ویزای شنگن آلمان)، مه...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
380 مشاهده
بله. میزبان شما به اداره امور اتباع خارجی در آلمان اعلام می کند که اقامت برای چه زمانی(یک تا چهار...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
346 مشاهده
در چنین مواردی که با ایمیل اشتباه ثبت نام کرده اید. لطفاً از طریق ایمیل با ارسال تصویر گذرنامه خو...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
333 مشاهده
بلافاصله بعد از آماده صدور شدن ویزای دانشجویی، شماره ای که روی برگه رسید شما است در قسمت روادید ه...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
327 مشاهده
بر اساس اطلاعاتی که سفارت آلمان منتشر کرده تا زمانی که هویت دعوت کننده و دعوت شونده بدون شک قابل ...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
325 مشاهده
خیر، این مبلغ مربوط است به هزینه امور اداری بررسی درخواست ویزای شما در سفارت آلمان و ارتباطی به ت...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
321 مشاهده
سفارت آلمان معمولا دعوت نامه های رسمی برای ویزای شنگن را تا شش ماه پس از صدور قبول می کند.
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 1، مفید
0 نظر
320 مشاهده
لطفا درک کنید که سفارت آلمان و اداره امور اتباع خارجی مربوطه در آلمان برای بررسی درخواست ویزای تح...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 1، مفید
0 نظر
315 مشاهده
دعوتنامه رسمی (تعهدنامه) تضمین مالی هزینه های زندگی فردی با تابعیت دیگر میباشد که اثبات وجود شرای...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
304 مشاهده
بله. ولی طبق دعوتنامه رسمی تنها 90 روز اول اقامت شما در آلمان تضمین مالی شده است. برای زمان باقی ...
  • پشتیبان پرسیده شده 9 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 9 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
287 مشاهده
ویزای پاسپورت قدیمی همچنان معتبر است، حتی اگر پاسپورت منقضی شده باشد. شما می‌توانید با هر دو پاسپ...
  • میهمان پرسیده شده 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
271 مشاهده
سفارت آلمان قبل از صدور ویزا، هرگونه اظهارنامه ارائه شده توسط متقاضی را بررسی می کند که در صورت ل...
  • میهمان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
267 مشاهده
با سلام.ارشد مکانیک هستم و موفق به دریافت ویزای جستجوی کار آلمان شدم در صورتیکه طی 6 ماه نتونم کا...
  • مهرزاد کیا پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
266 مشاهده
وقتتون بخیر – برای یادگیری زبان آلمانی و رسیدن به سطح B1 زبان آلمانی چه مدت زمان لازم است؟ ...
  • الهام ترابی پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 5 ماه قبل
نمایش 1 - 20 از 65 نتیجه