امتیاز 1، مفید
0 نظر
459 مشاهده
زمانیکه شما با ویزای تحصیلی آلمان  اقدام به تحصیل می کنید، می توانید همسر و فرزندان خردسال (زیر س...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 1، مفید
0 نظر
241 مشاهده
لطفا درک کنید که سفارت آلمان و اداره امور اتباع خارجی مربوطه در آلمان برای بررسی درخواست ویزای تح...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 1، مفید
0 نظر
180 مشاهده
همان ویزای شنگن است که یک یا چند سال (حداکثر 5 سال) اعتبار دارد و اجازه اقامت حداکثر سه ماه در یک...
امتیاز 1، مفید
0 نظر
296 مشاهده
چنانچه ابلاغیه رد درخواست ویزای آلمان حاوی تذکر حقوقی باشد (معمولا فقط برای ویزای شنگن آلمان)، مه...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 1، مفید
0 نظر
241 مشاهده
دعوتنامه رسمی (تعهدنامه) تضمین مالی هزینه های زندگی فردی با تابعیت دیگر میباشد که اثبات وجود شرای...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
679 مشاهده
سلام مدرک علوم آزمایشگاهی(لیسانس) دارم و قصد مهاجرت به آلمان برای کار را دارم (به همراه شوهر و فر...
  • behnan.falahatkar پرسیده شده 6 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 6 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
129 مشاهده
بله، میزبان شما در آلمان باید مدت زمان اقامت شما در آلمان (از یک تا چهار سال) را به مرکز صدور مجو...
امتیاز 0، مفید
0 نظر
185 مشاهده
اگر نتوانید به دلایل فنی فرم اخذ ویزای آلمان را به صورت آنلاین پر کنید، می‌توانید به صورت دستی ای...
امتیاز 0، مفید
161 مشاهده
وقتتون بخیر – برای یادگیری زبان آلمانی و رسیدن به سطح B1 زبان آلمانی چه مدت زمان لازم است؟ ...
  • الهام ترابی پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
71 مشاهده
باسلام. بنده کارشناسی ارشد رشته برق از دانشگاه آزاد هستم. آیا میتونم مجددا در مقطع کارشناسی ارشد ...
  • محبوبه غفاری پرسیده شده 2 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 2 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
182 مشاهده
سفارت آلمان قبل از صدور ویزا، هرگونه اظهارنامه ارائه شده توسط متقاضی را بررسی می کند که در صورت ل...
  • Ali Moghimi پرسیده شده 5 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 5 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
145 مشاهده
با سلام.آیا امکان کار کردن در کشورهای حوزه اتحادیه اروپا با ویزای تحصیلی کشور آلمان وجود دارد؟
  • کتایون مهین ترابی پرسیده شده 4 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
128 مشاهده
روزتون بخیر، یک سوال داشتم، آیا برای تحصیل در کالج دانش زبان آلمانی کافی است یا یادگیری زبان انگل...
  • م.احمدی پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
294 مشاهده
امتیاز 0، مفید
0 نظر
242 مشاهده
زمانی که برای اخذ ویزای آلمان جهت دیدن خانواده و یا دوست خود اقدام می‌کنید، نیاز است دعوت‌نامه‌ غ...
امتیاز 0، مفید
145 مشاهده
با سلام.آیا امکان ورود همزمان برای ویزای تحصیلی وجود دارد؟  
  • مبینا گودرزی پرسیده شده 4 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
108 مشاهده
من یادگیری زبان آلمانی  برام خیلی سخته ولی آیلتس 6.5 زبان انگلیسی دارم، قصد ادامه تحصیل در مقطع ا...
  • ل.قاسمی پرسیده شده 3 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 3 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
242 مشاهده
خیر، این مبلغ مربوط است به هزینه امور اداری بررسی درخواست ویزای شما در سفارت آلمان و ارتباطی به ت...
  • پشتیبان پرسیده شده 7 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 7 ماه قبل
امتیاز 0، مفید
0 نظر
130 مشاهده
برای ویزای شنگن آلمان، فرآیند بررسی مدارک متقاضی توسط سفارت آلمان به طور متوسط 15 روز طول می‌کشد.
امتیاز 0، مفید
144 مشاهده
سلام .43ساله هستم و رشته تحصیلی ام مکانیک است آیا امکان کار با توجه به شرایط سنی ام در کشور آلمان...
  • مینو مهدوی پرسیده شده 4 ماه قبل
  • آخرین فعالیت 4 ماه قبل
نمایش 1 - 20 از 65 نتیجه