انواع ویزا برای ادامه تحصیل در آلمان

انواع ویزا برای ادامه تحصیل در آلمان

آلمان یکی از با کیفیت‌ترین سیستم های آموزشی به همراه به روزتربن زیرساخت‌های تحقیقاتی در دنیا را دارد. روش‌های تدریس به روز، هزینه تحصیل نسبتا پایین و مهم‌تر از همه موقعیت‌های شغلی مناسب برای فارغ‌التحصیلان در آلمان باعث شده است، جزء گزینه‌های اول دانشجویان برای ادامه تحصیل باشد.

نرخ بیکاری در آلمان حدود 3 درصد می‌باشد. به عبارتی فضای کاملا مناسبی برای افراد متخصص، مخصوصا فارغ‌التحصیلان دانشگاهی وجود دارد تا بتوانند در موقعیت شغلی مرتبط با تخصصشان مشغول به کار شوند. کسانی که قصد ادامه تحصیل در آلمان را دارند علاوه بر اینکه در سیستم آموزشی مناسب آلمان فرصت یادگیری پیدا می‌کنند، فرصت کاریابی در آلمان بعد از فارغ التحصیلی را هم دارند.

برای ادامه تحصیل در آلمان چه ملزوماتی نیاز است؟

برای ادامه تحصیل در آلمان داشتن ویزای تحصیلی ضروری است. برای کسانی که در حوزه کشورهای اروپایی زندگی می‌کنند، ویزای تحصیلی لازم نیست. اما برای خارج از محدوده‌ی اروپا که ایران هم در این دسته قرار می‌گیرد، داشتن ویزای تحصیلی آلمان اجباری است. از آنجایی که تعداد متقاضیان برای مهاجرت تحصیلی و کاری به آلمان در ایران بسیاز زیاد است، لازم است پیش از هرگونه اقدام برای مهاجرت تحصیلی، وقت سفارت آلمان گرفته شود.

سه نوع ویزای تحصیلی آلمان

 سه نوع ویزای تحصیلی آلمان برای متقاضیان می‌تواند صادر شود که در زیر توضیحات مربوط به هرکدام آورده شده است:

  • ویزای یادگیری زبان آلمانی (Language Course Visa):  کسانی که قصد دارند در دوره‌های زبان آلمانی شرکت کنند، می توانند نسبت به اخذ این نوع ویزا اقدام کنند. این ویزای آلمان به مدت 3ماه تا 1 سال اعتبار دارد. سفارت آلمان در ایران این نوع ویزا را به سختی و تحت شرایط خاصی صادر میکند.
  • ویزای جستجوی تحصیلی (Student Applicant Visa):  برای کسانی که قصد دارند تا شرایط دانشگاه‌های آلمان را از نزدیک ببینند و راه های تحصیل در آلمان را چک کنند، می‌توانند نسبت به اخذ این نوع از ویزای آلمان اقدام کنند. این نوع ویزا در بهترین حالت 3 ماه اعتبار دارد و در شرایط خاصی امکان تمدید تا 6 ماه را دارد. سفارت آلمان در ایران این نوع ویزا را به سختی و تحت شرایط خاصی صادر میکند.
  • ویزای تحصیلی (Student Visa – Visa Type D):  اگر نامه پذیرش دانشگاه‌های آلمان را داشته باشید، برای ادامه تحصیل در آن دانشگاه باید نسبت به اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنید. این نوع ویزا جزء محبوب‌ترین نوع ویزاهای آلمان است که مدت اعتبار آن 3 ماه می‌باشد. بعد از ورود به آلمان باید نسبت به تمدید آن اقدام کنید.

هزینه مصاحبه ویزای تحصیلی آلمان 75 یورو می‌باشد.

برای اینکه بتوانید در جلسه مصاحبه برای اخذ ویزای تحصیلی حضور داشته باشید باید پذیرش دانشگاه آلمانی مد نظرتان را گرفته باشید. پس بعد از اخذ وقت سفارت آلمان، مهم‌ترین اقدام مکاتبه با دانشگاه های آلمانی برای جلب نظر آن‌ها است. متقاضیان برای ادامه تحصیل در آلمان می‌توانند نسبت به اخذ پذیرش از دانشگاه‌هایی که به زبان آلمانی تدریس می‌شوند و یا دانشگاه‌هایی که به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند، اقدام کنند. البته برای ادامه تحصیل در آلمان در هر دو نوع دانشگاه‌ها (به زبان آلمانی و به زبان انگلیسی) نیاز است مدارک و گواهی تایید مهارت زبان آلمانی داشته باشید. به احتمال زیاد در جلسه مصاحبه در سفارت، گفتگوی به زبان آلمانی برای تایید توانایی زبان آلمانی صورت می‌گیرد. همچنین متقاضیان ادامه تحصیل در آلمان نیاز دارند از مورد تایید بودن مدارک تحصیلی فعلی خود نسبت به سیستم آموزشی آلمان اطمینان داشته باشند.

متقاضیانی که تمایل دارند در طول تحصیل خود در آلمان کار هم انجام دهند، فقط مجاز به 20 ساعت کار در هفته هستند. اگر بخواهند بیش از این زمان تعیین شده در هقته کار کنند باید اجازه این کار را از طریق اداره کار فدرال آلمان اخذ کنند.

همانطور که در بالا اشاره شد بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه‌های آلمانی می‌توانید اقدام به کارایابی در آلمان کنید. بدین منظور ویزای خود را حداکثر به مدت 18 ماه برای جستجوی کار تمدید می‌کنید. در طول این مدت به جستجوی موقعیت کاری مربوط به رشته تحصیلیتان می‌پردازید که با توجه به وضعیت اقتصادی و صنعتی مناسب  آلمان زمان کافی در اختیار دارید.

با توجه به اینکه شرکت اریکا نماینده رسمی 8 دانشگاه معتبر آلمان می‌باشد، خدمات مربوط به اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمانی برای ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی را ارائه می‌دهد. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد خدمات مربوط به اخذ پذیرش دانشگاه‌های آلمان و همچنین اخذ ویزای تحصیلی توسط شرکت اریکا را دارید، فرم ارزیابی رایگان زیر را پر کنید و یا با شماره های 02188176048-02188176071 تماس برقرار کنید.



6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید