ویزای جستجوی کار آلمان

کاریابی در آلمان

 

ویزای جستجوی کار در آلمان Job Seeker Visa

نوعی دیگری از ویزای کاری با نام Job Seeker Visa از طریق سفارت جمهوری فدرال آلمان به علاقه مندان جویای کار در آلمان تعلق می گیرد،  مدت زمان این ویزا 6 ماه بوده و تمدید این ویزا فقط در صورت پیدا نمودن کار دقیقا مرتبط با رشته تحصیلی فرد می باشد. همچنین در این مدت برای خانواده فرد کارجو ویزا صادر نمیگردد.

این شرکت با توجه به شناخت کافی بازار کار در آلمان می تواند در این مدت همراه شما باشد تا بتوانید کار مورد نظر و یا آموزش های لازم جهت شرکت در مصاحبه های حضوری را به دست آورید.

افراد علاقمند جهت پیدا نمودن کار در آلمان می توانند CV خود را به زبان انگلیسی یا آلمانی از طریق این لینک ارسال نمایید و بعد از بررسی CV توسط مشاورین و وکلای شرکت در صورت واجد شرایط بودن نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام نمایند.

لازم به ذکر است نوع دیگری از ویزای کار آلمان وجود دارد که به نام بلوکارت یا کارت آبی (EU Blue Card) شناخته می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بلوکارت کلیک نمایید.